ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - NEA  Α.Ο ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Την Κυριακή 29/9 για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ  η ομάδα μας αντιμετωπίζει για την 2η αγωνιστική την ομάδα των Τραχώνων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Τραχώνων με γηπεδόυχο την ομάδα μας , διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι εργασίες τοποθέτησης τεχνητού χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο.

Ώρα έναρξης του αγώνα 16:30.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας ,τους γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας να προσέλθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για άλλη μια χρονιά στην Α΄κατηγορία .

Ο Βαγγέλης Τσιώλης έδωσε τα διαπιστευτήρια του φέτος με τη δουλειά στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου.
Από τη στιγμή που κάθισε στην άκρη του πάγκου, η όρεξη του για δουλειά, η τεχνογνωσία του και ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός αρκούσαν ώστε οι νερατζούρι να αλλάξουν πρόσωπο και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του β’ γύρου.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο πρόεδρος Τάσος Τσακόγιωργας, να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία.
Κάτι που συνέβη με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια και την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής:
Η διοίκηση της Θύελλας Αγίου Δημητρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Βαγγέλη Τσιώλη για ακόμη μια αγωνιστική σεζόν. Μετά το επιτυχημένο δεύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα κατάφερε να οριστικοποιήσει την παραμονή της στην κατηγορία, πάρθηκε η απόφαση να πορευτούμε μαζί με τον κ. Τσιώλη. Η φιλοσοφία του ταυτίζεται με της ομάδας, κάτι που φάνηκε και τη φετινή σεζόν, όπου στόχος μας ήταν να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να χρησιμοποιήσουμε παίκτες από τις ακαδημίες μας. Το πλάνου που τέθηκε από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ομάδα ο κ. Τσιώλης, θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική, με γνώμονα του ‘εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

 

Ανακοινώθηκαν από το τεχνικό επιτελείο  οι αγώνες  που θα δώσει η ομάδα κατά την περίοδο της προετοιμασίας.

21/8 Ηλυσιακός (εκτός)

25/8 Φωστήρας Ηλιούπολης (εκτός)

28/8 Ιάσονας Αγίου Φανουρίου (εκτός)

31/8 Δόξα Βύρωνος (εκτός)

7/9 Άρης Βούλας (Εκτός)

11/9 Παλαιό Φάληρο (εκτός)

15/9 ΑΟ Περιστερίου (εκτός)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Περισσότερα

The Best United Kingdom Bookmaker Ladbrokes Promo Code website review